Jídelníček

11.3.

Polévka: brokolicová s pohankou; Menu: restované krůtí nugetky, domácí sýrová omáčka s dýní Hokkaidó, těstoviny

Alergeny: lepek, mléko

12.3.

Polévka: vegetariánská gulášová; Menu: zeleninové rizoto sypané mozzarellou, čerstvý zeleninový salát

Alergeny: mléko, celer

13.3.

Polévka: zelná s bramborami; Menu: kuřecí řízek, bramborová kaše

Alergeny: lepek, vejce, mléko

14.3.

Polévka: zeleninový (alternativně masový) vývar s těstovinami; Menu: buchtičky s vanilkovým krémem

Alergeny: mléko, lepek, vejce 

15.3.

Polévka: květáková se zeleninou; Menu: zeleninové soté s máslovými fazolemi a rajčatovým pestem, bramborové gnocchi

Alergeny: mléko, lepek